/“Tema sociale” i ftuar sociologu Gëzim Tushi- Lëndët narkotike, një kërcënim serioz për shoqerinë

“Tema sociale” i ftuar sociologu Gëzim Tushi- Lëndët narkotike, një kërcënim serioz për shoqerinë

Lëndët narkotike janë bërë një kërcënim serioz për shoqerinë tone. Të rinjtë po rrezikohen gjithnjë e më shumë… I ftuar në emisionin “Tema sociale” nga gazetari Esido Barkaj, sociologu Gëzim Tushi, hedh dritë mbi realitetin e dhimbshëm dhe plagën e rëndë sociale të krijuar.