/Shërbesa e Mbrëmësores së Madhe me pjesëmarrjen e Hirësi Dhimitrit dhe klerikëve të Gjirokastrës.

Shërbesa e Mbrëmësores së Madhe me pjesëmarrjen e Hirësi Dhimitrit dhe klerikëve të Gjirokastrës.

Në vigjilje të mbledhjes së shenjtorëve të Mitropolisë së Gjirokastës dhe Përvjetorit të 17 të Kryepiftërisë të Mitropolitit të Gjirokastrës Hirësi Dhimitrit u zhvillua në Katedralen “Ngjallja e Krishtit” në Gjirokastër Shërbesa e Mbrëmësores së Madhe me pjesëmarrjen e Hirësi Dhimitrit dhe klerikëve të Gjirokastrës.

Festimet e ditës së diel 3 dhetor 2023 do të nisin me shërbesën e mëngjesores në orën 07:30 me Liturgjinë Hyjnore dhe më pas do të vijojnë me një koncert festiv me rastin e këtyre festave të mëdha për Mitropolinë e Shenjtë të Gjirokastrës të përgatitur nga shkolla “Frymë Dashurie” Gjirokastër