/Muzika Bizantine në Mitropolinë e Gjirokastrës ndër vite dhe Kontributi i Etërve të Malit të Shenjtë

Muzika Bizantine në Mitropolinë e Gjirokastrës ndër vite dhe Kontributi i Etërve të Malit të Shenjtë

“Muzika Bizantine në Mitropolinë e Gjirokastrës ndër vite dhe Kontributi i Etërve të Malit të Shenjtë në Kishën Orthodhokse të Shqipërisë ndër shekuj” Intervistë me Atë Emiliano Lito Klerik në Mitropolinë e Gjirokastrës Intervistoi: Atë Grigor Pelushi Video dhe montazh: Antonio Poshnjari Dhjetor 2023