/Manastiri i Hirshëm i Shën Vlashit (Pjesa e parë) – Intervistë me Dr.Thoma Shkira

Manastiri i Hirshëm i Shën Vlashit (Pjesa e parë) – Intervistë me Dr.Thoma Shkira

Intervistë me Teologun dhe Historianin Dr.Thoma Shkira. Në këtë pjesë të parë, kemi folur në lidhje me historinë, fillesat e para në lidhje me Manastirin e vjetër të Shën Vlashit në Durrës. Por jo vetëm me kaq, trajtuam kultin e nderimit të Shën Vlashit në Shqipëri dhe në fund u ndalëm me prishjen nga Regjimi Ateist Komunist në vitin famëkeq 1967. Realizim nga Radio “Ngjallja” Përgatitur nga Antonio Poshnjari Videographer: A.Poshnjari Audio-Video Editor: Lajers Moçi