/Kishat e periudhës së antikitetit të vonë janë çelsi i vazhdimësisë iliro-arbërore – Dr. Niko Ferro

Kishat e periudhës së antikitetit të vonë janë çelsi i vazhdimësisë iliro-arbërore – Dr. Niko Ferro

“Kishat e periudhës së antikitetit të vonë janë çelsi i vazhdimësisë iliro-arbërore…. Kishat kanë qenë ruajtëse të zakoneve dhe dëshmive tona” INTERVISTA E DITES për RADIO NGJALLJA me Dr. Niko Ferro, arkeolog dhe historian Intervistoi Aleksandër Dimroçi