/Intervista e DitësI Ftuar – Kristian Koroveshi, Aktor i Teatrit të Korçës “Besimi në Zot dhe përkushtimi në profesion si dy shtylla themelore të karrierës së tij”! Intervistë nga Joana Molla Shtator 2021

Intervista e DitësI Ftuar – Kristian Koroveshi, Aktor i Teatrit të Korçës “Besimi në Zot dhe përkushtimi në profesion si dy shtylla themelore të karrierës së tij”! Intervistë nga Joana Molla Shtator 2021