/Enoria e Shën Athanasit, Elbasan. Investimet e bëra nga Kryepiskopi Anastas dhe ofrimi që bëjnë besimtarët e shumtë nën udhëheqjen shpirtërore të Mitropolitit të Elbasanit Hirësi Andoni – I ftuar në studion e Radio “Ngjallja” At Petro Halili

Enoria e Shën Athanasit, Elbasan. Investimet e bëra nga Kryepiskopi Anastas dhe ofrimi që bëjnë besimtarët e shumtë nën udhëheqjen shpirtërore të Mitropolitit të Elbasanit Hirësi Andoni – I ftuar në studion e Radio “Ngjallja” At Petro Halili