/E Diela e Faljes dhe Kreshma e Madhe – Kuptimi dhe rëndësia e tyre – Intervistë me z. Dhimitër Qosja

E Diela e Faljes dhe Kreshma e Madhe – Kuptimi dhe rëndësia e tyre – Intervistë me z. Dhimitër Qosja

E Diela e Faljes dhe Kreshma e Madhe Kuptimi dhe rëndësia e tyre Intervistë me z. Dhimitër Qosja, teolog, pedagog më Akademinë Teologjike “Ngjallja e Krishtit” Shën Vlash, Durrës. intervistoi Aleksandër Dimroçi