/E Diela e Etërve të Sinodit të Parë Ekumenik – Predikim i mbajtur nga At Spiro Kostoli

E Diela e Etërve të Sinodit të Parë Ekumenik – Predikim i mbajtur nga At Spiro Kostoli

E Diela e Etërve të Sinodit të Parë Ekumenik. Predikim i mbajtur nga At Spiro Kostoli Kisha Orthodhokse “Apostull Pavli dhe Shën Asti”, Durrës 28 Maj 2023