Esenca e Perëndisë dhe Njohja e Tij –…

Esenca e Perëndisë dhe Njohja e Tij A mund ta njohim ne Atë?  Çfarë mund të njohim ne në të vërtetë rreth Perëndisë? Esencën e Tij? Natyrën e Tij? Përsosmërinë e Tij? E pamundur. Në…

Provat që Perëndia ekziston

 Provat që Perëndia ekziston Për njeriun objektiv, logjik, dhe pa paragjykime, ka prova që konfirmojnë ekzistencën e Perëndisë. Këto prova e bindin atë plotësisht për ekzistencën e Perëndisë. Një provë e tillë është e ashtuquajtura…

E Diela e VI e Mateut – Mitropoliti…

E DIELA E VI E MATEUT Mateu 9, 1-8. MITROPOLIA E SHENJTË E BERATIT·E MARTË, 30 KORRIK 2019·7 MINUTA Krishti Ofron Guxim “Merr zemër, o bir, të janë falur mëkatet.” v.2. Si një erë të…