/Njeriu si një qënie shpirtërore përballë teknologjisë dhe sfida ndaj saj – Dhimitër Qosja

Njeriu si një qënie shpirtërore përballë teknologjisë dhe sfida ndaj saj – Dhimitër Qosja

Njeriu si një qënie shpirtërore përballë teknologjisë dhe sfida ndaj saj – Dhimitër Qosja, teolog. Mbajtur në kampin e të rinjve orthodhoksë në Manastirin e “Shën Theodhorëve” Dhërmi 23 Gusht 2023