/MËSONI NGA UNË – Temë e mbajtur nga Mitropoliti i Korçës Hirësi Joani

MËSONI NGA UNË – Temë e mbajtur nga Mitropoliti i Korçës Hirësi Joani

MËSONI NGA UNË sepse unë jam zemërbutë dhe i përulur nga zemra; dhe ju do të gjeni prehje për shpirtrat tuaj – Temë e mbajtur nga Mitropoliti i Korçës Hirësi Joani me pjesëmarrëset e kampit të tretë për vajza në Manastirin e hirshëm të Fjetjes së Shën Marisë, Boboshticë. Katedralja “Ngjallja e Krishtit” Korçë. 30 Korrik 2023