/Fjala e Kryepiskopit të Tiranës, Durrësit dhe Gjithë Shqipërisë Prof. Dr Anastasit, në simpoziumin me mësuesit e shkollave të Kishës Orthodhokse Autoqefale të Shqipërisë 23 Shkurt 2019

Fjala e Kryepiskopit të Tiranës, Durrësit dhe Gjithë Shqipërisë Prof. Dr Anastasit, në simpoziumin me mësuesit e shkollave të Kishës Orthodhokse Autoqefale të Shqipërisë 23 Shkurt 2019