/51 Vjet Kryepriftëri e Kryepiskopit Anastas (1972 deri më sot).

51 Vjet Kryepriftëri e Kryepiskopit Anastas (1972 deri më sot).

Sot më 19 Nëntor 2023 u mbushën 51 vjet nga hirotonisja Episkop i Andrusës, për t’u caktuar Drejtor i Përgjithshëm i Dhjakonisë Apostolike të Kishës së Greqisë, i Anastasit (Jannullatos), sot Kryepiskop i Tiranës, Durrësit dhe Gjithë Shqipërisë.
Mëngjesin e së Dielës, 19 nëntor 2023, në Katedralen “Ngjallja e Krishtit” të kryeqytetit, e cila ishte mbushur plot me besimtarë, u krye Liturgjia Hyjnore me pjesmarrjen edhe të hierarkëve të tjerë të kishë tonë, Mitropoliti i Fierit Hirësi Nikolla, i Elbasanit Hirësi Andoni, i Amantias Hirësi Nathanaeli etj si edhe klerikë të tjerë.
Për shumë vjet o Kryezot!