/Program Festiv me rastin e 51 vjetorit të dorëzimit si Episkop të Fortlumturisë së Tij Kryepiskopit të Tiranës, Durrësit edhe i Gjithë Shqipërisë Pr. Dr. Anastasit.

Program Festiv me rastin e 51 vjetorit të dorëzimit si Episkop të Fortlumturisë së Tij Kryepiskopit të Tiranës, Durrësit edhe i Gjithë Shqipërisë Pr. Dr. Anastasit.

Mbas Liturgjisë Hyjnore besimtarët e shumtë mbushëm sallën në Qendrën Kulturore të Kompleksit të Katedrales “Ngjallja e Krishtit” në Tiranë dhe brenda një atmosfere entuziaste vijoi programi me këngë korale, me recitim poezish, me shfaqje teatrale dhe me valle popullore nga grupet e të rinjve orthodhoksë. Gjithashtu, të gjithë të pranishmit u ngjitën në skenë për të bërë një foto në grup me Kryepiskopin. Për shumë vjet o Kryezot!