/Intervistë “Në gjurmët e të Atit” – me atë Spiro Katundin, klerik i qytetit të Korçës

Intervistë “Në gjurmët e të Atit” – me atë Spiro Katundin, klerik i qytetit të Korçës

Intervistë “Në gjurmët e të Atit” – me atë Spiro Katundin, klerik i qytetit të Korçës, muzikant, poet, artist i vlerësuar. Një intervistë e mbushur me rrëfime dhe përjetime nëpërmjet dëshmive të dokumentuara. Eskluzivisht në Radio “Ngjallja” Intervistoi: Jorgo Belul Montazhi: Lajers Moçi Muzika: Atë Spiro Katundi Psal kori bizantin i psaltëve ” shën Joan Kukuzeli” nën drejtimin e Theodhor Peci. Mars 2024