/“Misionarë në Shtëpi” – Emisioni i tretë

“Misionarë në Shtëpi” – Emisioni i tretë

Miq dhe dëgjues të Radio “Ngjallja” sot në orën 20:00 në emisionin – “Misionarë në Shtëpi” nga Alexandria Ritsi do të ndiqni “Shtëpia është tempulli i familjes”. Gjërat më të rëndësishme në jetë janë familja dhe dashuria. Familja është si muzika ” disa nota janë të larta, disa janë të ulëta, por gjithmonë ekziston melodia e lumturisë”
Radio “Ngjallja” Frekuenca Juaj Shpirtërore!