/“Misionarë Në Shtëpi” – Emisioni i parë

“Misionarë Në Shtëpi” – Emisioni i parë

Emisioni “Misionarë Në Shtëpi” – Nga Alexandria Ritsi – Emisioni i parë
Çdo të Enjte ora 20:00 dhe ritransmetim ditën e Premte ora 11:00.
Radio “Ngjallja” Frekuenca Juaj Shpirtërore!