/“Misionarë në shtëpi” – Emisioni i dytë

“Misionarë në shtëpi” – Emisioni i dytë

“Misionarë në Shtëpi” nga Alexandria Ritsi do të ndiqni si të kujdesemi për financat dhe si të ushqehemi shëndetshëm 
Radio “Ngjallja” Frekuenca Juaj Shpirtërore!
https://youtu.be/nboceO3THEg

Emisioni "Misionare Ne Shtepi" – Nga Alexandria Ritsi Ep 2

"Misionarë në Shtëpi" nga Alexandria Ritsi do të ndiqni si të kujdesemi për financat dhe si të ushqehemi shëndetshëm Radio "Ngjallja" Frekuenca Juaj Shpirtërore!https://youtu.be/nboceO3THEg

Posted by Radio "Ngjallja" on Thursday, September 27, 2018