Kalendari Kishtar!

Intervista e pasdites në Radio Ngjallja I ftuar në studio, përgjegjësi i Zyrës së Katekizmit pranë Kryepiskopatës, zoti Miron Çako. Tema e bisedës: Kalendari Kishtar!   https://www.youtube.com/watch?v=8PZLOOEwOYY&feature=youtu.be&fbclid=IwAR2MG80xaBVIp9t2T94RHnBjcSN8IBUWOwP0110n5U5FgJezKHAShwUYRzk

Ndihmat e Kishës ndaj njerëzve në nevojë!

I ftuari i ditës: At Nikolla Kodheli & At Grigor Pelushi - Ndihma e Kishës Ndaj Njerëzve Në Nevojë!   Në këtë intervistë, At Nikolla dhe At Grigori, treguan dashurinë dhe kujdesin e Kryepiskopit Anastas…

Pse familjet shqiptare po shkatërrohen?

I ftuari i ditës: Sociologu dhe profesori i njohur Gëzim Tushi! Pse po shkatërrohen familjet shqiptare. Raporti zyrtar tregon se 1 në 4 martesa në Shqipëri përfundon në divorc! Cilat janë shkaqet dhe cilat janë…

Mosha e tretë, si shikohen të moshuarit përpara…

I ftuari i ditës: Miron Çako. Përgjegjësi i Zyrës së Katekizmit pranë Kryepiskopatës Mosha e tretë, si shikohen të moshuarit përpara syve të Orthodhoksisë. https://www.youtube.com/watch?v=emWlQO-pZV8&feature=youtu.be&fbclid=IwAR3CY4_A1CUNsGuIdBDYHh8mQMhkMrX1DsfGuMh-dgjYn9dd4XZFHg6nkj4