Besimi fetar dhe rëndësia e të besuarit!

I ftuari i ditës: At Grigor Pelushi - Besimi fetar dhe rëndësia e të besuarit! Na ndiqni drejtpërdrejt në valët e Radio Ngjallja.Intervistën, mund ta dëgjoni në linkun e mëposhtëm. https://www.youtube.com/watch?v=lvGHPBqmxB4&feature=share&fbclid=IwAR33ipLRwYmGWGFEFtQTqSuF6RnqOD7X9LSlcPeHXsZhFsZ0-GBM7vkx4F0

Aktivitetet e Rinisë Orthodhokse!

I ftuari i ditës: Ana Baba dhe Ingrida Bida - Aktivitetet e Rinisë Orthodhokse!   Si organizohet Rinia Orthodhokse, duke mësuar më shumë rreth Perëndisë. Takimet e tyre të frytshme dhe aktivitetet e shumta që…

Si të Parandalojmë Sëmundjen e Diabetit

I ftuari i ditës: mjeku endokrinolog Dashamir GjergjiSi të Parandalojmë Sëmundjen e Diabetit!Na ndiqni në videon e mëposhtme:     https://www.youtube.com/watch?v=4dspskTD9u4&feature=youtu.be&fbclid=IwAR0QaLQhqs3im3-zPXzbKADb2mdcqw_Up-1S1Gtq_-hfQIUzrMGWepkZ8kc

Zyra e Fëmijëve dhe parimet e familjes së…

I ftuari i ditës: Nathan dhe Gabriela Hoppe  Zyra e Fëmijëve Dhe Parimet e Familjes Së Krishterë! Na ndiqni në videon e mëposhtme!     https://www.youtube.com/watch?v=IRwJhTfe9wU&feature=youtu.be&fbclid=IwAR3TjUsKgCniieJ72JXCYuPNgNNiHjz6EtzULx5qu-xvn_zi-MdLVrdYPP4

Abortet, plaga e shoqërisë shqiptare

I ftuari i ditës: - Entela Binjaku & At Ilia Mazniku - Abortet, Plaga e Shoqërisë Shqiptare!   Shifrat tregojnë një situatë alarmante, sidomos për abortet selektive. Shqiptarët kryejnë aborte kur marrin vesh se fëmija…

Martesa në Kishën Orthodhokse!

I ftuari i ditës: At Grigor Pelushi - Martesa në Kishën Orthodhokse! Cila është rëndësia e martesës?Misteri i Martesës në Kishën Orthodhokse.Ndiqeni në videon e mëposhtme! https://www.youtube.com/watch?v=kEVcmyU5PWQ&feature=youtu.be&fbclid=IwAR3pC8bwJHOadmFuD9vdX1sPuxm9kn-D0Pm1ZjQVbEpZkT1-pmLMsrVH80Y

Kreshma e Krishtlindjes!

I ftuari i ditës: Arkimandrit Kozma Prifti - Kreshma e Krishtlindjes! Na ndiqni në videon e mëposhtme: https://www.youtube.com/watch?v=43TSQTpk5ME&t=277s