/Pse familjet shqiptare po shkatërrohen?

Pse familjet shqiptare po shkatërrohen?

I ftuari i ditës: Sociologu dhe profesori i njohur Gëzim Tushi!

Pse po shkatërrohen familjet shqiptare. Raporti zyrtar tregon se 1 në 4 martesa në Shqipëri përfundon në divorc!

Cilat janë shkaqet dhe cilat janë pasojat sociale të këtij fenomeni!