/Ndihmat e Kishës ndaj njerëzve në nevojë!

Ndihmat e Kishës ndaj njerëzve në nevojë!

I ftuari i ditës: At Nikolla Kodheli & At Grigor Pelushi – Ndihma e Kishës Ndaj Njerëzve Në Nevojë!
 

Në këtë intervistë, At Nikolla dhe At Grigori, treguan dashurinë dhe kujdesin e Kryepiskopit Anastas dhe të Mitropolitëve për njerëzit në nevojë dhe për hapjen e mensave ku ofrohen vakte falas.