/Problemet e drejtësisë në Shqipëri dhe zbatimi i ligjit!

Problemet e drejtësisë në Shqipëri dhe zbatimi i ligjit!

I ftuari i ditës: Avokat Kondi Ilia – Problemet e drejtësisë në Shqipëri dhe zbatimi i ligjit!
 

Në studion e Radio Ngjallja, avokat Kondi Ilia. Në këtë intervistë do dëgjoni problemet më të shumta që hasin shqiptarët dhe përballen në dyert e gjykatave, njohja e ligjeve, të drejtat dhe detyrimet e qytetarëve.