/Zyra e Fëmijëve dhe parimet e familjes së krishterë!

Zyra e Fëmijëve dhe parimet e familjes së krishterë!

I ftuari i ditës: Nathan dhe Gabriela Hoppe 
Zyra e Fëmijëve Dhe Parimet e Familjes Së Krishterë!
Na ndiqni në videon e mëposhtme!