/Abortet, plaga e shoqërisë shqiptare

Abortet, plaga e shoqërisë shqiptare

I ftuari i ditës: – Entela Binjaku & At Ilia Mazniku – Abortet, Plaga e Shoqërisë Shqiptare!
 

Shifrat tregojnë një situatë alarmante, sidomos për abortet selektive. Shqiptarët kryejnë aborte kur marrin vesh se fëmija është vajzë.
Si e komentojnë sociologët dhe si e shikon Kisha Orthodhokse këtë fenomen shqetësues?