Av. Alban Duraj: Zbatimi i Kodit të Punës/…

https://youtu.be/emJSPmPyOiY I ftuar në emisionin “Intervista e ditës”, në radio “Ngjallja”, avokati Alban Duraj ka folur për rendësinë e zbatimit të kontratës së punës, rastet e shkeljeve dhe masat e marra. Si duhet vepruar në…