MBLEDHJA E KRYEENGJËJVE MIHAIL DHE GAVRIL DHE E…

MBLEDHJA E KRYEENGJËJVE MIHAIL DHE GAVRIL DHE E GJITHË FUQIVE QIELLORE DHE PA TRUP Predikim nga At Mihal Sanellari Të dashur vëllezër edhe motra më Krishtin, Kisha jonë sot përkujton dhe feston, Mbledhjen e Kryeengjëjve…