/Urimi i Mitropolitit të Korçës Hirësi Joanit në emër të klerit dhe besimtarëve Orthodhoksë të Shqipërisë për Kryepiskopin e Tiranës, Durrësit dhe gjithë Shqipërisë Anastasi me rastin e 90 – vjetorit të lindjes së Tij

Urimi i Mitropolitit të Korçës Hirësi Joanit në emër të klerit dhe besimtarëve Orthodhoksë të Shqipërisë për Kryepiskopin e Tiranës, Durrësit dhe gjithë Shqipërisë Anastasi me rastin e 90 – vjetorit të lindjes së Tij