/E Diela e V e Lukait – (I pasuri dhe LLazari) Mitropoliti i Elbasanit Hirësi Andoni

E Diela e V e Lukait – (I pasuri dhe LLazari) Mitropoliti i Elbasanit Hirësi Andoni