Urimi i Patriarkut të Moskës dhe i gjithë…

Fortlumturisë së Tij, Anastasit Kryepiskopit të Tiranës, Durrësit dhe gjithë Shqipërisë Fortlumturi, vëlla dhe bashkëmeshtar fort i dashur më Krishtin, Desha t’Ju uroj me gjithë zemër në këtë ditë kaq të veçantë të 90 vjetorit…

Këtë muaj do të mbahet në Volos –…

Greqi: Këtë muaj do të mbahet në Volos simpoziumi i parë i grave që psalin (psalteve) të Kishës Orthodhokse Në fund të muajit nëntor, në sallën e konferencave të Mitropolisë së Dhimitriadhës dhe Almirosë (Volos),…