Kur bën dobi kreshma?

“Le të kemi përmbajtje në gjithë shqisat tona. Pra, nëse kreshmon nga ana ushqimore, por i lë sytë e tu të shohin me kureshtje, kështu ata krijojnë smirë dhe zili në shpirtin tënd, dhe nëse…

E DIELA E DYTE E KRESHMES (SHEN GRIGOR…

Eshtë traditë prej njëzet vjetësh, që Mitropoliti i Korçës Hirësia e Tij Joani gjatë të dielave të Kreshmës së Madhe të meshojë në të gjitha zëvendësitë e kësaj mitropolie. Të dielën e dytë të kreshmës,…

E DIELA E II E KRESHMËS Marku 2,…

Gatishmëri për Fjalën e Perëndisë “Dhe ai u predikonte atyre fjalën” v. 2. Një alarm ndodhi atë ditë në Kapernaum. “U dëgjua se Zoti Jisu Krisht është në një shtëpi. Edhe përnjëherë u mblodhën shumë…