Një Ndryshim i Mrekullueshëm

E DIELA E XV E LUKAIT E ZAKEUT Lukai 19, 1-10. Një Ndryshim i Mrekullueshëm “Biri i njeriut ka ardhur për të kërkuar e për të shpëtuar atë që kishte humbur” v. 10. Të pakta…

I ftuari i ditës: Miron Çako – Ankthi

I ftuari i ditës: Miron Çako - Ankthi I ftuari i ditës: Miron Çako - Ankthi https://www.youtube.com/watch?v=G2Xn1EA-Qu4&feature=youtu.be&fbclid=IwAR38HdZ_krnaq9xGLLKFharciITokdD2lcKfaUgNiy-9LQTfs-9sOCPKbk8

I ftuari i ditës: At Grigor Pelushi –…

I ftuari i ditës: At Grigor Pelushi - Vetmia I ftuari i ditës: At Grigor Pelushi - Vetmia https://www.youtube.com/watch?v=9UOmWp297Jk&feature=youtu.be&fbclid=IwAR2KB_3f5n5LT1nbH-MdHHG94N4Q-6l0m7fTA_yXfJMKzhRYqKxFnuHj884

Mirënjohja – Virtyti i Harruar

E DIELA E XII E LUKAIT E 10 LEBROZËVE Lukai 17, 12-19. Mirënjohja – Virtyti i Harruar “Njëri prej tyre, kur pa se ishte pastruar, u kthye e lavdëronte Perëndinë me zë të lartë” v.…

E Diela e XII e Llukait, Predikon Mitropoliti…

E Diela e XII e Llukait, Predikon Mitropoliti i Korçës, Hirësia e Tij imzot † Joani Korçë Ndiqni videon e mëposhtme: https://www.youtube.com/watch?v=vwRQZIdFcP0&feature=youtu.be&fbclid=IwAR0uNF1RfSgFId_O3OwrB3Ko7g8q1HC4GWI_grdFnDr7NChqLFH11PTZVIo

E kremtja e Shën Andonit dhe dita e…

U festua me gëzim të veçantë e Kremtja e Shën Andonit të Madh, Oshenar si dhe dita e emrit e Imzot Andonit, Mitropolitit tonë në kishën e Shën Athanasit në Elbasan. Me këtë rast besimtarë…