/VEPRA NDERTUESE DHE RESTAURUESE E KRYEPISKOPIT ANASTAS – Kisha e Shën E Premtes

VEPRA NDERTUESE DHE RESTAURUESE E KRYEPISKOPIT ANASTAS – Kisha e Shën E Premtes

Seria e Dokumentarëve më të rinj në rrjetet sociale të Radios “Ngjallja”, dhe në TV e tjera të vendit, RTSH, CNA.news, etj. Sot fillojmë të prekim një nga veprat restauruese të Kishës sonë Orthodhokse: KISHA E SHEN E PREMTES në Çetë të Kavajës me arkitektin restaurator, z. Joan Stratobërdha, përgjegjës i Zyrë së Bërthamës së Trashëgimisë në Kryepiskopatën e Hirshme, Tiranë