/Speciale e Ditës e Kremja e Metamorfozës së Zotit Jisu Krisht

Speciale e Ditës e Kremja e Metamorfozës së Zotit Jisu Krisht

U kremtua me Liturgji Hyjnore “Metamorfoza e Zotit dhe Shpëtimtarit tonë Jisu Krisht” në kishën me të njëjtin emër në qëndrën shpirtërore “Thavor” të kryeqytetit. Liturgjia u kryesua nga Episkopi i Bylisit, Hirësia e Tij Asti.

SPECIALE E DITES “Kremtohet festa e Metamorfozës së Zotit dhe Shpëtimtarit tonë Jisu Krisht” në kishën me të njëjtin emër në kompleksin shpirtëror “Thavor” të Kishës Orthodhokse në Tiranë *me Dhjakon Kristi Xhaferi dhe realizimin audio viziv nga Aleksandër Dimroçi Tiranë 6 Gusht 2023