/Speciale e ditës – E Diela XV e Mattheut (Urdhërimi i madh)

Speciale e ditës – E Diela XV e Mattheut (Urdhërimi i madh)

Speciale e ditës – E Diela XV e Mattheut (Urdhërimi i madh). Katedralja “Ngjallja e Krishtit”, Tiranë Përgatiti për Radio “Ngjallja” Dhjakon Kristo Video: Jorgo Kobuzi 04 Shkurt 2024 Ndihmoni “Radio Ngjallja” në misionin e saj për të botuar dhe promovuar vlerat shpirtërore, historike dhe kulturore të Ortodoksisë në Shqipëri. https://gofund.me/fe79a364