/Speciale e ditës – E diela e XV e Llukait (Zakheu)

Speciale e ditës – E diela e XV e Llukait (Zakheu)

Speciale e ditës – E diela e XV e Llukait (Zakheu). Përgatiti për Radio “Ngjallja” Dhjakon Kristo Katedralja “Ngjallja e Ktishtit”, Tiranë. Video: Jorgo Kobuzi 28.01.2024 Ndihmoni “Radio Ngjallja” në misionin e saj për të botuar dhe promovuar vlerat shpirtërore, historike dhe kulturore të Ortodoksisë në Shqipëri. https://gofund.me/fe79a364