/Radio Ngjallja Uron Kryepiskopin e Tiranës, Durrësit edhe gjithë Shqipërisë Fortlumturinë e Tij Imzot Anastasin me rastin e 93-Vjetorit të Lindjes së Tij

Radio Ngjallja Uron Kryepiskopin e Tiranës, Durrësit edhe gjithë Shqipërisë Fortlumturinë e Tij Imzot Anastasin me rastin e 93-Vjetorit të Lindjes së Tij

RADIO NGJALLJA URON KRYEPISKOPIN E TIRANËS, DURRËSIT EDHE GJITHË SHQIPËRISË FORTLUMTURINË E TIJ IMZOT ANASTASIN ME RASTIN E 93-VJETORIT TË LINDJES SË TIJ:
PËR SHUMË VJET O KRYEZOT! VITE TË SHUMTA DHE TË BEKUARA! GËZUAR DITËLINDJEN!