/Mësimdhënia e krishterë në Mitropolinë e Elbasanit, Shpatit dhe Librazhdit – Armand Oga

Mësimdhënia e krishterë në Mitropolinë e Elbasanit, Shpatit dhe Librazhdit – Armand Oga

Mësimdhënia e krishterë në Mitropolinë e Elbasanit, Shpatit dhe Librazhdit – Armand Oga, përgjegjës i edukimit të krishterë fjalë e mbajtur në konferencën kleriko – laike të Kishës Orthodhokse Autoqefale të Shqipërisë