/E diela e Pendikostisë dhe Kremtimi i “Shën Joan Vladimirit”

E diela e Pendikostisë dhe Kremtimi i “Shën Joan Vladimirit”

E diela e Pendikostisë dhe Kremtimi i “Shën Joan Vladimirit” – Predikim nga Mitropoliti i Elbasanit, Shpatit dhe Librazhdit Hirësi Andoni 04 Qershor 2023