/Kronika e Ditës e Kremtja e Metamorfozës së Krishtit Shpëtimtar – Gramsh

Kronika e Ditës e Kremtja e Metamorfozës së Krishtit Shpëtimtar – Gramsh

U festua me plot madhështi sot në qytetin e Gramshit e kremtja e madhe “Metamorfoza e Zotit Jisu Krisht Shpëtimtar” në kishën me të njëjtin emër. Besimtarë të shumtë të qytetit morën pjesë në shërbesat e shenjta që u drejtuan nga Mitropoliti i Elbasanit Hirësi Andoni. Këtë atmosferë festive e zbukuroi dhe pjesëmarrja e fëmijëve të qytetit të Gramshit të cilët prej disa ditësh po marrin pjesë në kampin që Kisha po zhvillon nën kujdesin e Hirësi Andonit.

KRONIKA E DITËS E KREMTJA E METAMORFOZËS SË KRISHTIT SHPËTIMTAR – GRAMSH ME PJESËMARRJEN E MITROPOLITIT TË ELBASANIT, SHPATIT DHE LIBRAZHDIT HIRËSI ANDONIT. KISHA “METAMORFOZA E KRISHTIT SHPËTIMTAR (SOTIRIT)” GRAMSH. 6 GUSHT 2023 VIDEO DHE MONTAZH: LAJERS MOÇI