/Mbi të kremten e Shën Andonit të Madh – Predikim nga Mitropoliti i Elbasanit, Shpatit dhe Librazhdit Hirësi Andoni, Kisha e “Shën Nikollës” Elbasan

Mbi të kremten e Shën Andonit të Madh – Predikim nga Mitropoliti i Elbasanit, Shpatit dhe Librazhdit Hirësi Andoni, Kisha e “Shën Nikollës” Elbasan