/Kisha dhe Kultura- Temë e Mbajtur në Kampin e Studentëve të Kishës Orthodhokse – nga Z. Andi Rëmbeci

Kisha dhe Kultura- Temë e Mbajtur në Kampin e Studentëve të Kishës Orthodhokse – nga Z. Andi Rëmbeci

KISHA DHE KULTURA TEMË E MBAJTUR NË KAMPIN E STUDENTËVE TË KISHËS ORTHODHOKSE NË MANASTIRIN E HIRSHËM TË SHËN THEODHORËVE NË DHËRMI NGA z. ANDI RËMBECI, PEDAGOG NË DEPARTAMENTIN E HISTORISË NË UNIVERSITETIN E TIRANËS. 24 GUSHT 2023