/Jeta e përditshme e një të krishteri – Atë Ilia Mazniku

Jeta e përditshme e një të krishteri – Atë Ilia Mazniku

Temë Shpirtërore: Jeta e përditshme e një të krishteri – Atë Ilia Mazniku. Mbajtur në kampin e të rinjve orthodhoksë në Manastirin e “Shën Theodhorëve” Dhërmi 22 Gusht 2023 Video dhe Audio: Lajers Moçi dhe Jorgo Kobuzi Dron Video: Jorgo Kobuzi