/INTERVISTA E DITES me Dr. Thoma Shkira, lektor në Departamentin e Theologjisë dhe Kulturës, LOGOS

INTERVISTA E DITES me Dr. Thoma Shkira, lektor në Departamentin e Theologjisë dhe Kulturës, LOGOS

INTERVISTA E DITES me Dr. Thoma Shkira, lektor në Departamentin e Theologjisë dhe Kulturës, Universiteti LOGOS Intervistoi për Radion “Ngjallja”  – Aleksandër Dimroçi, Shën Vlash, 17.10.2022