/E Diela e V e Llukait (I Pasuri dhe Llazari) – Predikon Atë Mihal Senellari. – Korçë.

E Diela e V e Llukait (I Pasuri dhe Llazari) – Predikon Atë Mihal Senellari. – Korçë.

E DIELA E V E LLUKAIT (I PASURI DHE LLAZARI) – PREDIKON ATË MIHAL SENELLARI KATEDRALJA “NGJALLJA E KRISHTIT”, KORÇË.