/E Diela e 10 të e Llukait, Shërimi i gruas së kërrusur

E Diela e 10 të e Llukait, Shërimi i gruas së kërrusur

E Diela e 10 të e Llukait, Shërimi i gruas së kërrusur

Predikimi nga Mitropoliti i Elbasanit, Shpatit dhe Librazhdit, Hirësi Andoni!
 
Ndiqni predikimin në videon e mëposhtme: