Lutja, komunikimi i njeriut me Perëndinë – Nga…

https://youtu.be/h1Bjo_RUeGc Lutja, komunikimi i njeriut me Perëndinë - Nga Atë Nikodhim Preston. Temë e mbajtur me pjesmarrëset e Kampit të tretë në Manastirin e hirshëm të "Fjetjes së Shën Marisë" në Boboshticë, Korçë

Borova, qendër e Besimit Orthodhoks, kishat dhe priftërinjtë…

https://youtu.be/PAnBQ5ysyL8 𝐁𝐨𝐫𝐨𝐯𝐚, 𝐪𝐞𝐧𝐝𝐞̈𝐫 𝐞 𝐁𝐞𝐬𝐢𝐦𝐢𝐭 𝐎𝐫𝐭𝐡𝐨𝐝𝐨𝐤𝐬, 𝐤𝐢𝐬𝐡𝐚𝐭 𝐝𝐡𝐞 𝐩𝐫𝐢𝐟𝐭𝐞̈𝐫𝐢𝐧𝐣𝐭𝐞̈ 𝐞 𝐬𝐚𝐣. 𝐈𝐧𝐭𝐞𝐫𝐯𝐢𝐬𝐭𝐞̈ 𝐞 𝐑𝐚𝐝𝐢𝐨 𝐍𝐠𝐣𝐚𝐥𝐥𝐣𝐚 𝐦𝐞 𝐀𝐭 𝐊𝐫𝐢𝐬𝐭𝐚𝐪 𝐓𝐚𝐬𝐞 𝐐𝐞𝐫𝐬𝐡𝐨𝐫 𝟐𝟎𝟐𝟑 𝐕𝐢𝐝𝐞𝐨 & 𝐌𝐨𝐧𝐭𝐚𝐳𝐡 𝐋𝐚𝐣𝐞𝐫𝐬 (𝐀𝐧𝐚𝐬𝐭𝐚𝐬) 𝐌𝐨𝐜̧𝐢.

Ringritja e Manastirit të Shën Vlashit në Durrës…

https://youtu.be/8Wkw1y_QU_0 Pjesa 2 Intervistë me Dr. Thoma Shkira Teolog & Historian. Tema: Ringritja e Manastirit të Shën Vlashit në Durrës nga Kryepiskopi Anastas. Realizim: Radio Ngjallja Përgatitur: Antonio Poshnjari Video Dron: Aleksandër Dimroçi Videoeditor: Lajers…

Manastiri i Hirshëm i Shën Vlashit (Pjesa e…

https://youtu.be/RBS9NLP_XgE Intervistë me Teologun dhe Historianin Dr.Thoma Shkira. Në këtë pjesë të parë, kemi folur në lidhje me historinë, fillesat e para në lidhje me Manastirin e vjetër të Shën Vlashit në Durrës. Por jo…