Festë përkujtimore për nder të vendosjes së kurorës…

Foto nga programi i organizuar nga Bashkia e Lushnjes në bashkëpunim me Kishën Orthodhokse, me pjesëmarrjen e nxënësve dhe mësuesve, prindërve dhe besimtarëve të pranishëm në këtë festë përkujtimore për nder të vendosjes së kurorës…

Kremtimi i Shën Gjergj Trofeprurësit.

Krishti u Ngjall! Kremtimi i Shën Gjergj Trofeprurësit. U kremtua me madhështi e kremtja e Shën Gjergj Trofeprurësit, në katedralen që mban emrin e tij në Fier. Besimtarët ndoqën shërbesën e Mëngjesores dhe "Liturgjinë Hyjnore"…