/Momente nga Mbrëmësorja e Dashurisë dhe nga Pritja Zyrtare me rastin e Pashkës 2022, Katedralja “Shën Gjergjit”, Fier!

Momente nga Mbrëmësorja e Dashurisë dhe nga Pritja Zyrtare me rastin e Pashkës 2022, Katedralja “Shën Gjergjit”, Fier!